Početkom ožujka Zagreb je postao bogatiji za zalogajnicu koja nije tek kutak na kojem ćete usputno prizalogajiti – Kroštula je mjesto za sve one koji žele okusiti kvalitetne namirnice i žele i znaju uživati u svakom zalogaju.
Smještena je na Cvjetnom trgu, na adresi Preradovićeva 1, i svojim kupcima nudi ukusne proizvode pri čijem je spravljanju naglasak stavljen na kvalitetu sastojaka i pripreme. Kroštula je nastala kao obiteljska pekarnica koja posluje već 15 godina na području Dalmacije, a među domaćim stanovnicima i turistima postala je prepoznatljiva zahvaljujući tradicionalnim proizvodima prilagođenima modernim izazovima.
„Otvorenjem Kroštule u Zagrebu željeli smo se odmaknuti od koncepta pekarnice i ponuditi gostima novo mjesto na kojem se mogu opustiti i uživati u domaćim i zdravim zalogajima, prepustiti se trenutku i barem na nekoliko trenutaka odahnuti od gužve i vreve.“ – kaže vlasnik Karlo Vulin.
Slastice, kolači, muesliji, zdravi doručak, prirodne namirnice, torte, drniški pršut, domaći kruh, bezglutenski obroci i domaći kruh tek su dio Kroštuline ponude, a posebno se ponose svojim domaćim kruhom, jednostavno nazvanim KRUH. Pripravlja se isključivo od brašna, vode, soli i kvasca bez dodatka ikakvih aditiva, a priprema traje i do dva dana kako bi se polaganom fermentacijom dobio najbolji okus i sačuvala kvaliteta.
Svakog dana niču i nove ideje kako što bolje upotpuniti ponudu pa su tako u planu i hladne salate i smoothieji.
Uostalom, navratite, kušajte i prosudite sami!