ChevapRolls se dobije kada dvije natjecateljice domaćeg izdanja MasterChefa, Martina Županić i Iva Pehar, udruže snage. Glavno pitanje kojim su se vodile bilo je: „Može li se osnovni okus ćevapčića obogatiti novim nijansama?“ I dok jezikoslovci i dalje raspravljaju piše li se „ćevapćići“ ili „ćevapčići“, mi smo potegnuli do daleke Gajeve, trbuha spremih na isprobavanje novih nijansi okusa te poznate mesne delicije. Iako je bila večer, uz odlične ćevape u pivskom tijestu i krumpiriće s paprikom uspjeli smo naići i na brunch ponudu restorana: EggRolls i CheeseRolls. Koliko god gajimo ljubav prema ćevapima, EggRolls su odnijeli okusnu pobjedu, cinici bi rekli vjerojatno zato što nismo naručili pivo. Naša pogreška, koju smo ispravili već idućim posjetom.
Martina je o cijelom poduhvatu rekla: „Kad smo krenule u projekt, nismo imale predodžbu što sve treba napraviti kako bi se došlo do ovog trenutka – otvaranja restorana. Ali postupile bismo opet jednako jer ovo je san koji sam imala i prije nego što sam se prijavila na MasterChef – osmisliti nešto novo i kreativno i pretvoriti to u posao.“
Na kraju moramo priznati da smo iskušali gotova sva jela u restoranu, kao i većinu umaka koji se serviraju uz ćevape i EggRolls, a nismo zaobišli ni slatke obroke: palačinke sa slatkim sirom i slatkim umakom u mrvicama od Napolitanki zaista su posebno iskustvo. Propustili smo samo ćevape u palačinki. Neka zadovoljstva ipak nerado miješamo.