History u Tkalčićevoj ulici možda je posljednje mjesto kojeg biste se sjetili kada vam nepce u subotu oko deset navečer osjeti potrebu za cheeseburgerom, osim ako niste turist koji je dezorijentirano izišao iz nekog od obližnjih hostela. U History posjetitelje privuče ponuda pića, turiste stalna gužva i zabava, dok u „tavernu“ odlaze na klasičnu mesno-salatnu ponudu koja se može pronaći diljem zemlje. Okruženost brojnim restoranima brze hrane, od kojih su neki najpopularniji u gradu, taverni zasigurno ne ide u prilog, ali brza hrana nije okosnica ponude.
Cheeseburger je stigao relativno brzo, serviran na ravnom crnom tanjuru. Pri prvom zagrizu umak je krenuo svojim tokom i jedino ga je pravovremeno podmetnuta salveta spriječila da ne ostavi trag po stolu i odjeći. Kod dodataka poput sira i krastavaca ima prostora za napredak, ali sve je to stavilo u drugi plan više nego odlično meso – i okusom i načinom pripreme. Napokon su nas i upitali kakvo meso želimo u burgeru i time zauvijek osvojili naše srednje pečeno srce. I kruh je našao pravi omjer između mekoće te hrskavosti pa ovaj hamburger zbog toga zaslužuje još jedan posjet. Uz pravu dozu umaka i priloga, ovo bi mogao biti jedan od boljih burgera u gradu.